Din podcast skal ud at leve!

Uanset hvad dit behov er og hvor du er i din podcast-produktion, så skal jeg nok få din podcast ud på de store platforme.

Det er det, jeg er allerbedst til og derfor mine kunder kommer igen og igen (Yay!)

Sammen lægger vi en strategi ud fra dine ønsker, din målgruppe og dit brand. Fx..

  • Hvordan kan du bedst kommunikere dine budskaber gennem lyd?
  • Hvad skal dine lyttere bruge lige præcis din podcast til?
  • Hvilket “problem”, “hul” eller “behov” udfylder du med din viden?

Det er blot få af de spørgsmål, vi skal afklare og jeg skræddersyr hvert enkelt forløb unikt til hver kunde, fordi min erfaring siger mig, at mål og ambitioner ikke kan puttes i en one size fits all. 

Enough said.. hvad har du brug for?

Fuld podcastproduktion

Sammen udvikler vi koncept og format, og herfra står jeg for den fulde podcastproduktion – upline, værtsskab research, interviews, produktion, redigering og udgivelse på relevante podcastplatforme samt udformning af audiograms til SoMe.   

Klip og redigering af dine lydfiler

Har du allerede optaget din lyd, men mangler hjælp til klip og redigering? Intet problem. Ud fra dine ønsker, klipper og redigerer jeg dine lydfiler, samt renser dine råbånd, så de bliver klar til udgivelse. 

Opsætning og udgivelse

Er din podcast færdigproduceret og klar til udgivelse? Så står jeg klar med rådgivning om hvilken host, der ville passe til dig og dit behov. Derudover kan jeg opsætte din podcast til udgivelse på relevante podcastplatforme og vise dig, hvor du holder øje med lyttertal og reach. 

Jingle og sound design

Skal din podcast understøttes af en jingle – eller måske have en ny jingle? Jeg sørger for at din jingle afspejler dit brand, programmets stemning og kommer med forslag til, hvordan du kan bruge den i et varieret omfang uden at miste tråden. 

Audiograms og trailers

Podcasthavet er stort og udbuddet er rigt. Nå igennem til din målgruppe med velarbejde teasers og trailers, så dine lyttere fanges og vil have mere allerede inden du launcher. 

Udgivelse i Itunes og Spotify

Er du i tvivl om, hvordan din nye podcast kommer ud på de store podcastforme såsom Itunes, Spotify, Google Play mv? Fortvivl ej – du er kommet til den rette.