Det gør jeg. Freia Dam. Jeg er en lydnørd. Så enkelt kan det siges. Lyd er grundpillen i mit professionelle fundament. Som barn fangede jeg hurtigt, at vores kasettebåndoptager kunne recorde og så var jeg solgt. De fleste af mine fars spolebånd blev overspillet med lange monologer, improviserede interviews, hvor jeg både var vært og kilde, fantasifulde vejrudsigter og farefulde radiodramaer, der allerede dengang i 90erne havde spottet nutidens hang til true crime. Der var ingen tvivl om, at jeg skulle arbejde med lyd, og da jeg startede som tilrettelægger og producer på Radio24syv, følte jeg mig endelig for alvor hjemme. 

I dag har jeg lidt over 10 års lyd- og radioerfaring. Jeg har stået i smatten på Roskilde og rapporteret mellem urinstøv og fulde svenskere, ageret vært og sidekick på Radio24syvs programmer RomerRiget og Løsgængeren og ladet mig hypnotisere, coronateste og blive forelsket for åben mikrofon (dog ikke på samme tid). 

Siden 2018 har jeg været selvstændig podcastproducent under navnet Damn Podcast. Jeg producerer og tilrettelægger primært podcasts for virksomheder, selvstændige, organisationer og uddannelsesinstitutioner og emnerne spænder lige fra børn og leg til tech, STEM, portrætter af Paradise-deltager og over til formidling af Beethovens univers og hvordan der egentlig ser ud i sundhedssystemets maskinrum.