“Det er i ord og lyd, jeg kan gøre den største forskel for dig” 

Tekstforfatter og journalist med erfaring inden for tilrettelæggelse og produktion af kommunikation på flere platforme. Grundig erfaring med radio- og podcastproduktion, interviews, portrætter, baggrundsartikler og reportager.

Jeg ser en ære i at være i besiddelse af en afsindig nysgerrighed for alt, hvad der rør sig omkring mig. Mennesker med historier, tendenser og drømme, virksomheder med missioner, visioner og mål – jeg giver stemme og lyd til store og små og gør mig umage hver eneste gang.

I 2015 tog jeg springet og bevægede mig ud på freelancehavet. Her styrer jeg mit medieskib med hård hånd og kommer sikkert i havn, når en opgave skal løses.

Jeg får ofte ros for min evne til at skrive mig direkte ind i mine kunders budskaber og ramme deres sprog og tone med millimeterpræcision. Derudover har jeg et skarpt øje for at overholde budgetter og deadlines, og det er essentielt for mig, at mine kunder får det produkt, de ønsker sig.

Min kreative sans og evne til både at se store og små detaljer i enhver kommunikationsopgave, gør mig til en velsmurt kommunikationsmaskine. Jeg kan uden slinger skrue retorisk op og ned i mine tekster og lydproduktioner, alt efter mine kunders behov, hvilket har bragt mig vidt omkring lige fra Ældre Sagen til Radio24syv.