Strategisk podcasting styrker dit brand

Flere og flere virksomheder springer ud i at podcaste. Og med god grund. For podcasting er en af de mest solide markedsføringsværktøjer i forhold til potentielle kunder, nye målgrupper og konkurrenter. Boost dit brand med en podcast om jeres visioner, ydelser eller interview relevante kundecases så I viser nye eller kommende kunder, hvad I kan. 

Podcasting også bruges internt i virksomheder som uddannelsesmateriale istedet for tekst og bøger. Tænk hvis du kunne uddanne dine ansatte via lyd? Det ville give dem en helt anden fleksibilitet i forhold til at læse og skulle sidde stille med en bog. I kan også producere et  lydbåret nyhedsbrev til hele organisationen – fx på flere sprog, så I både når den danske og internationale afdeling med samme budskab fra gulv til direktion. 

Dagen er dedikeret til jeres virksomheds behov og ønsker for at kommunikere via podcasting. Alt efter, hvad jeres podcast skal handle om, skræddersyer jeg et forløb, der passer lige præcis til jer. 

Hvem underviser?

Freia Mosberg Dam – Selvstændig podcastjournalist med speicale i podcasting for virksomheder og organisationer. Jeg har blandt andet produceret podcast og lydfortællinger for Djøf, Nordisk Ministerråd, Egmont og Mofibo.

Hvad lærer I?

På kurset gennemgår vi også podcastens væsen og hvordan den kan bruges aktivt i lige præcis jeres virksomhed. Vi kommer forbi faldgruber, lyttersvigt og hvordan man kan få bugt med begge dele – derudover får I en grundig introduktion til idegenerering, interviewteknikker og podcastformater, der gør sig særligt godt i virksomheds- og institutionsregi – og som jeg vil mene, passer specifikt godt ud fra jeres brand og kommunikationsstrategi. 

Hvor? 

Jeg kommer ud til jer, så I kan gå fra skrivebord til kursus på ingen tid.

Hvad kræver det?

  • Et kursus- eller kontorlokale med wifi og projektor eller anden storskærm
  • Minimum 5 deltagere og maks 20
  • Alle deltagere bedes medbringe laptops eller tablets

Hvad koster det?

5 deltagere: DKK 2.300,- + moms pr. deltager 

6-20 deltagere: DKK 2.000,- + moms. pr deltager