“Få dit budskab eller historie forvandlet til en podcast. Jeg hjælper dig i mål med dine ønsker”

De fleste kan sætte sig ned og producere en podcast. Men tit lyder det som en samtale, der er optaget i en kop, hvor motorvejen gik lige igennem og teknikken i øvrigt glippede undervejs. Få den nødvendige hjælp til at komme helt i mål med din podcastdrøm, fra ide til tilrettelæggelse, optagelse og endeligt den færdige podcast i Itunes. 

Du er i sikre hænder hos mig:

• Din podcast bliver optaget i professionelle lydstudier eller ude hos jer • Alt efter behov kan jeg både stå for værtskab, tilrettelæggelse og produktion • Ønsker du selv at være vært, kan jeg sørge får coaching og vejledning i stemmeføring og godt værtskab, hvis det er nyt for dig • Efter optagelse står jeg får klip, redigering og musik • Jeg sørger for at lægge din podcast op på ønskede platforme, så du slipper for bøvl med RSS-feed og Itunes

Du har emnet og ideerne, så hvordan kommer vi i gang?

Vil du igang med at podcaste, starter vores samarbejde med en brainstorm på vinkel og format. Derudover hjælper jeg dig med at formulere dine mål og visioner. Fx: • I hvilket koncept, vil du og dit brand brage bedst igennem? • Vil du selv være vært? Eller skal andre tale din sag? • Hvor ofte vil du udkomme og i hvor mange episoder? Mulighederne er mange. Men jeg skal nok hjælpe dig med at komme i mål med din podcastdrøm. Min erfaring er bred, og jeg har tidligere produceret podcast for Radio24syv, Djøf, Nordisk Ministerråd, Kristeligt Dagblad og Netudgaven.dk. Du kan kontakte mig helt uforpligtende for et tilbud lige her.