Jeg brænder for foredrag, der er tankevækkende, provokerende og engagerende. De handler om dig og mig, og alt det der sker, når man sætter børn i verden og brænder brugsanvisningen imens.

Jeg har min journalistiske radar rettet mod familieliv, børneopdragelse og SoMe-kultur. Som opvokset i 90’erne, er jeg selv et produkt af min tid og svirper gerne kærligt med curlingpisken mod mit publikum.

Med humor, engagement og inddragelse af publikum, formidler jeg, som mor til 2 små curlingdrenge, tidens tendenser inden for de pædagogiske udfordringer i børnehøjde. Jeg er hudløst ærlig og ikke bange for at dele min alvorlige og sjove historier med resten af verden.

 

Se mig! Et foredrag om curlingopdragelse, FOMO-kultur og rundkredspædagogik

Vi er alle syge, selvdyrkelsessyge.

Og vi er gode til det. Helt ud i navlebeskuelseskunstens allerdybeste hjørnekrog. Det ligger i opdragelsen, i skolen og på nettet. SoMe-bølgen er skyllet over os som en tsunami af selvdyrkelse – det handler om at være på, online og helst med perfekt hud, perfekt krop og perfekte børn.

Men hvordan er vi kommet helt derud, hvor forskere betegner vores lyst til at være på som en narcissisme-epidemi? Det starter i børnehøjde. Tag med på en tidsrejse tilbage til den sorte skole, 70’ernes rundkredspædagogik og nutidensbelastende jahat-forældre. Kom med bag kulissen på generation-fucked up og få et kærligt svirp fra et gammelt curlingbarn.

Pris: kr. 3.500 (eks kørsel/transport)

 

Den perfekte mor – et foredrag om at stræbe efter det værst tænkelige

I 2014 blev jeg mor. Men jeg ville ikke bare være mor. Jeg ville være den perfekte mor. En mor i konstant overskud, godt humør og alenlang tålmodighed. Jeg tog en længere barsel end alle andre, jeg slugte alle bøger om børneopdragelse, jeg hånede dem der løb maraton i stedet for at passe deres børn og jeg undgik alle egne behov og fokuserede udelukkende på min lille søn.

En dag brænder det hele sammen, og før jeg får set mig om, sidder min søn og jeg i en ambulance. Den ene af os svæver mellem liv og død. Den anden har egentlig bare lyst til at dø.

Den perfekte mor er et foredrag, der kredser om det stik modsatte der opstår, når man glemmer sig selv. Skyld, skam og håbløshed. Et foredrag om alle de forkerte tanker, man kan hive til sig i den nye rolle som forældre gennem medier, familie og venner. Et hudløst ærligt foredrag om at miste sig selv og pludselig skulle spørge ”Hvem er du?!” til sit spejlbillede og få et ubrugeligt svar tilbage.

Pris: kr. 3.500 (eks kørsel/transport)