“Jeg ved hvad der sker, når man sætter børn i verden, og brænder brugsanvisningen”

Jeg elsker at holde foredrag, der er kalder på provokation og engagement.

Jeg har min journalistiske radar rettet mod familieliv, børneopdragelse og SoMe-kultur. Som opvokset i 90’erne, er jeg selv et produkt af min tid og svirper gerne kærligt med curlingpisken mod mit publikum.

Med humor, engagement og inddragelse af publikum, formidler jeg, som mor til 2 små curlingdrenge, tidens tendenser og pædagogiske udfordringer. Jeg er hudløst ærlig og ikke bange for at dele min alvorlige og sjove historier med resten af verden.

Se mig! Et foredrag om curlingopdragelse, FOMO-kultur og rundkredspædagogik

Vi er alle syge, selvdyrkelsessyge.

Og vi er gode til det. Helt ud i navlebeskuelseskunstens allerdybeste hjørnekrog. Det ligger i opdragelsen, i skolen og på nettet. SoMe-bølgen er skyllet over os som en tsunami af selvdyrkelse – det handler om at være på, online og helst med perfekt hud, perfekt krop og perfekte børn.

Men hvordan er vi kommet helt derud, hvor forskere betegner vores lyst til at være på som en narcissisme-epidemi? Det starter i børnehøjde. Tag med på en tidsrejse tilbage til den sorte skole, 70’ernes rundkredspædagogik og nutidens belastende jahat-forældre. Kom med bag kulissen på generation-fucked up og få et kærligt svirp fra et gammelt curlingbarn.

Pris: kr. 3.500 + moms (eks kørsel/transport)