“Én gang debattør, altid debattør” 

Debattens univers har været en del af mig siden jeg i 2013 skrev mit første debatindlæg til Politiken. Det gik i den grad viralt og tog mig bl.a. forbi Deadline og P1 Debat. Derudover blev det i 2015 en del af den skriftlige eksamen i dansk på alle landets gymnasier og ungdomsuddannelser.

Fra 2013 – 2016 var jeg en del af Politikens faste debattørpanel, og fra 2014-2017 var jeg retorisk underviser på Politikens Debattør- og kritikerskole. Du kan finde mine debatindlæg på Politikens hjemmeside, søg på Freia Dam.

Skal jeg skrive dit næste debatindlæg? 

I dag har jeg lagt mine meninger lidt på hylden og hjælper derimod virksomheder og private med deres debatindlæg gennem saglig retorik og klare budskaber. Skal din virksomhed eller du selv være en synlig stemme i debatten? Skriv til mig, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker.